Edgar Madsen - altid et stort udvalg af frisk fisk og skaldyr især fra Nordsøen

Detailhandel

Nordsøfisk

I vores skæreri på Metheasvej 10 i Hvide Sande har vi hele tiden et stort udvalg af frisk fisk og skaldyr især fra Nordsøen i forarbejdning. Der er f.eks. torsk, kulmule, havtaske, rødspætte, rødtunge, pighvar, søtunger og helleflynder, knurhane, multe, havkat m.m.

Vi kan nu sende varer fra hele dette sortiment af friske fisk og skaldyr til hele danmark til en leveringspris af kr.50,- pr pakke.

Kig ind eller ring, hvis I skal have gæster, få en snak om mulighederne – vi deler gerne vores favorit opskrifter med jer.
pandestegt rødspættefilet med Pommes Frites hjemmelavede lakseburger altid glæde kunder i fiskebutikken røget rejer med masser af smag

Skaldyr

Vi har sælger mange forskellige skaldyr, krabbeklør fra nordsøen, jomfruhummer fra Læsø, importerer selv østers fra Vadehavet og har ofte levende hummer i saltvandsbassin.

Sushi

Fisk og tilbehør til ”lav din egen sushi”.

Fisk fra fjernere egne

Fra lidt fjernere egne har vi friske fisk, som flotte norske rødfisk, rød tun fra Stillehavet og otte-armede blæksprutter fra Middelhavet.

Ring og forhør dig, og få en snak om mulighederne – vi sidder klar ved telefonen.

Forsendelse

Vi klarer gerne salg til private i hele landet, hvis I mangler fisk til fryseren eller til et specielt arrangement, kan vi pakke og afsende med få dages varsel til hele landet. Købet og forudbetaling kan aftales med kontoret.

Vi sender med få dages varsel til hele landet - ring på tlf. 97 31 14 33

Kontakt Detail

Metheasvej 10
DK-6960 Hvide Sande

Tlf. 97 31 14 33

info@edgarmadsen.dk

Telefontid

Man - fre: kl. 10:00 - 15:00

Kontakt Engros

Metheasvej 10
Postboks 5
DK-6960 Hvide Sande

Tlf. 97 31 14 33
Fax 97 31 29 90

info@edgarmadsen.dk

CVR: 20985801

design, programming and webhosting by Apollomedia